Aktivitetsuker 2016

Bundefjorden Seilforening arrangerer aktivitetsuke for 36 barn alder 8- 13 år, med voksne og seilvante ungdommer som aktivitetsledere. For bilder fra tidligere år, se vår facebook-gruppe

Aktiviteter: Programmet for uken avhenger noe av været, men det vil være aktiviteter på land og på sjøen. Det blir optimistjolleseiling, bading, krabbefiske, vannski, ballspill, øyturer, knutelære, og mye lek. Vi tilbyr to alternativ: En REN aktivitetsuke, eller kombinert aktivitetsuke og seilkurs, seilkurset blir noe av dagen hver dag. (Man kan endre underveis! Ingen «plikt»)

Alder: Uken er for aldersgruppen 8-13 år. Vi forutsetter at påmeldte barn kan svømme og har med passende klær. Barna er forsikret på samme vilkår som andre foreninger vanligvis forsikrer sine deltagere.

Alle må ha med seg vest!

UKE 1: 27 JUNI -1 JULI
UKE 2: 4 – 8 JULI
UKE 3: 8-12 AUGUST
UKE 4: 15-19 AUGUST

Påmelding aktivitetsuker.

Dette er et populært tilbud så vi anbefaler tidlig påmelding for å sikre plass.

Pris deltager Medlemmer BSF kr 2.000 Ikke-medlemmer kr 2.300
Ekstra søsken Medlemmer BSF kr 1.700 Ikke-medlemmer kr 2.000