Arrangør II og Dommer II kurs

Oslo og Akershus Seilkrets arrangerer Arrangør II og Dommer II kurs for alle medlemmer

DOMMER II kurs
Tid: Kurs lørdag 23. og søndag 24. januar.
Sted: KNS, Sal A, Huk Aveny 1, Bygdø, Oslo Kurset starter kl. 0900 og avsluttes kl. 1700 begge dager. Det vil til være til sammen 16 ”skoletimer” iberegnet pauser.

ARRANGØR II kurs
Tid: lørdag 06. og søndag 07. Februar

Prisen for kursene er kr. 1.200.- pr. deltaker. Dette dekker instruktører, kursmanual, eksamen og diplom etter bestått kurs.
Interesserte kan lese mer om kursene på

BSF dekker kursavgiften under forutsetning av at man bidrar på arrangementer. Dette for å:
– Opprettholde kompetansen
– Ha flere å spille på når det gjelder arrangementer

Merk! Frist for påmelding til OAS er 15.12. 2015. Innen den tid må det være søkt og godkjent av BSF for de som ønsker støtte. Dette gjøres ved å sende e-post til bundefjorden@gmail.com innen 10.12.2015. Merk gjerne e-post med Emne «Arrangør II» eller «Dommer II»

Med vennlig hilsen styret
Bundefjorden Seilforening