optimist 2

Bundefjorden Seilforening, etablert i 1939, holder til i idylliske omgivelser på Malmøya, 10 minutter fra Oslo sentrum. Foreningens administrasjon drives utelukkende av frivillige.

Du kan registrere deg som medlem via Påmeldingsskjema, og se gjerne vår Prisoversikt

Seilforeningen er en av de mest aktive regatta foreninger i Norge, både innen jolle for barn og ungdom, og storbåt for dem som har vokst ut av jollen. Foreningen teller ca.600 medlemmer.

Vi er en inkluderende forening, der nybegynnere ønskes velkommen, og vi skal ha det moro!

BSF er også opptatt av at det skal bli lov å bli best, og klubben skal støtte toppidretts utøvere.

Som medlem av BSF nyter du godt av flere gode fordeler:

– Tilbud til alle aldersgrupper og alle ambisjonsnivå
– Meget godt jollemiljø for unge seilere, med trenere av høy kvalitet
– Flott klubbhus helt i vannkanten – til klubbens aktiviteter og til utleie
– Parkering ved klubbhuset
– Temakvelder for medlemmer gjennom året
– Oslofjordens største felt i ukentlige onsdagsregattaer
– Rabatt på kjøp av varer hos utvalgte leverandører samt aktivitetsuker og leie av klubbhus
– Årsabonnement på SEILmagasinet (kun senior og familiemedlemmer)
– Egen redaksjonell side i SEILmagasinet til glede for klubben og våre medlemmer
– Medlemsfordeler gjennom Norges Seil Forbund (NSF)

For mer informasjon ta kontakt med medlemsansvarlig i styret på bundefjorden@gmail.com.