BSF sølv i NM 2.4 mR

Årets NM i 2.4 mR ble arrangert av Røyken seilforening på Nærsnes nå i helgen 5-6 august.
Totalt var det 23 båter med fra Tønsberg, Røyken, Karmøy, Stavanger, Stord, Ålesund og Bundefjorden Seilforening
Fra BSF deltok Trond Sverre Førde med «MarenVictoriamedC» og Elisabeth Ihlen med «Xena».

Lørdag var bød på 6-8 meter fra NNV og banen ble lagt like Nord av Nærsnesbukta.
Trond Sverre gikk for den favoriserte venstreside av banen og lå på en knallbra 2. plass etter 5 seilaser, 4 poeng bak Bjørnar Erikstad. Imponerende!!
Elisabeth hadde sin aller første regatta og endte på en nest siste plass de to første løpene, men måtte desverre bryte da vannpumpen røk og endte opp på jumboplass.

Søndag blåste det 9-12 mer fra N, med mye bølger. Regattaen ble utsatt en time for å se om sjøen og vinden roet seg noe.
Etter befaring utpå og diskusjoner ble regattaen søndag besluttet avlyst.

Vi gratulerer så masse til Trond Sverre Førde og Bundefjorden seilforening med sølv i NM 2.4 mR!!

Endelige resultater NM 2.4mR 2015

nm 2.4