Fantastisk helg på steilene!

Nesodden Seilforening kan arrangere gode og utfordrende regattaer!

Det fikk vi oppleve, vi som deltok på helgens Nesodden Høstcup. Det var 71 båter som deltok og hele ti av disse var fra BSF. Man kunne velge mellom bane- og distanseseilas, og det er imponerende hvordan Nesodden seilforening så elegant klarte å gjennomføre et slikt komplisert regattaarrangement med god og tydelig informasjon på VHF til seilerne. Vi som seilte baneseilas fikk gjennomført til sammen seks seilaser under flotte vindforhold, også de som seilte i distanseseilasene var strålende fornøyde.

Lørdag kveld inviterte Nesodden Seilforening til festmiddag. Her ble det servert god fiskesuppe og det var svært god stemning blant de feststemte seilerne!

Søndag var det premie – og medaljeutdeling som ble en flott avslutning på helgens seilaser.

Resultater:

Baneseilas begge dager:
1. Sons of hurricanes – Jon Sverre Høiden
2. Andante – Terje Hall Torgersen
12. Just 4 fun – Christian Toverud
15. ZikkZakk 8 – Per K. Lie

Distanseseilas begge dager:
8. Stakkato – Eirik Nordli

Shorthanded:

X-35:
4. Bilbo – Andreas Wettre
5. Runabout – David Øverby

First 31.7:
4. Ragnhild – Edvard Aspelund
5. Fortissimo – Emil Kjellesvik

Vi fra Bundefjorden Seilforening takker Nesodden Seilforening, vi kommer tilbake til Nesodden Høstcup også neste år!

(Foto lånt fra seilmagasinet)