Klubbhus leie

Klubbhuset ligger i naturskjønne omgivelser på Malmøya og med store vinduer har man godt utsyn over sjøen og båtene ved anlegget.

Lokalet har vært godt benyttet til selskaper og konfirmasjoner og det er god plass til 35-40 personer for middag.

I tillegg er det tilrettelagt for firmaseanser med tilgang på videokanon og wifi.

Inventarliste
Betingelser ved utleie

Bruk av klubbhuset

Den som låser opp klubbhuset har ansvaret for at det blir ryddet og låst når alle har gått. Eventuell oppvask blir satt i oppvaskmaskin og denne settes i gang. Om vedkommende ikke er tilstede til slutt har fortsatt vedkommende ansvaret for låsing, men kan delegere selve jobben til en annen.
Om det er oppdaget feil eller mangler av forbruksmateriell ta kontakt med driftsjef på telefon eller email.

Kontaktpersoner:
Klubbhus Booking Gunn Von Trepka, Email gunn.von.trepka@vikenfiber.no