Første onsdagsregatta storbåt

Onsdag 29. april møtes vi igjen til seiling. Vi ønsker alle våre seilere velkommen til sesongens første onsdagseilas. Vi minner om at samtlige båter som skal seile i ratingklasse må løse lisens hos NOR Rating. Det tar ca en uke fra man har betalt lisens til man får tilgang til målebrev, så ikke vent med dette!

Her finner dere seilingsbestemmelser og banekart for 2015:

Seilingsbestemmelser pølsebane (endret 24.04.15)
Seilingsbestemmelser langbane
Banekart langbane

Dere er kjent med at vi må redusere bilbruken til onsdagseilasen.Vi henstiller derfor til alle seilere som kjører bil, om å parkere på parkeringsplassen ved Ormsundbroen. Her står et skilt med teksten: BSF PICKUP POINT. Dette skiltet gjelder for onsdagseilasene.

Vi tillater at EN bil per båt som plukker opp seilere og kjører frem til klubbhuset.

Det er for tiden gravearbeid på Damper’n, så det er ingen mulighet for å parkere der foreløpig, men vi skal kunne parkere der når arbeidet er ferdig utført.

Det vil være en parkeringsansvarlig person ved klubbhuset som anviser dere hvor det skal parkeres og det er viktig at dere følger dette.

Det vil også deles ut klistremerker som vil fungere som «parkeringsbevis» ved første regatta.

BSF v/Terje Hall Torgersen