HVEM ØNSKER Å DISPONERE SIELA EXPERIENCE I 2018?

Ungdomsexpressen i Bundefjorden, Siela Experience, skal på nytt tildeles den eller de i BSF som ønsker å bruke denne til trening, regatta og tur. For å kunne disponere ungdomsexpressen i 2018 må du sende en søknad til bundefjorden@gmail.com innen 15. desember.

Båt med seil og utstyr stilles til disposisjon for de som tildeles båten. Båten kan benyttes gjennom hele sesongen til trening, regatta og tur.

Dette er en kjempemulighet for de som ønsker å prøve seg som express-seiler, både som en hovedaktivitet eller i tillegg til annen seiling i jolle eller i annen storbåt.

Det vil gis støtte og veiledning til trim, taktikk og teknikk fra et aktivt expressmiljø i klubben. I tillegg får du tilbud om expertveiledning som følger:
Seilteknisk/vedlikehold: Morten Gulliksen og Sven Augland
Teambygging: Andreas Wettre
Meteorologi: Magne Simonsen

Det er åpent for all ungdom å søke på å bruke båten. Om du ikke er medlem i klubben kan du også søke, men du må melde deg inn som medlem før sesongstart.

Send søknad med angivelse av hva du ønsker å benytte båten til, beskrivelse av din seilerbakgrunn og hvorfor nettopp du bør bli plukket ut til å bruke båten.