Jolle

Om jolle

Bundefjorden Seilforening er en av landets største idrettsforeninger innen jolleseiling. Vi har et stort antall Optimistseilere (8-15 år) og en Lasergruppe på ca 11 seilere. I tillegg har vi seilere i 29er.

Vi er ikke bare store – vi er også gode. Innen jolleseiling har vi seilere som hevder seg i toppen både nasjonalt og internasjonalt.

Bundefjorden Seilforening støtter både breddeidrett og toppidrett i tråd med vår visjon «Bundefjorden Seilforening er en forening det er lov å ha det gøy i og en forening det er lov å være bli god i».

Hos oss er alle seilere velkommen – uansett båttype og kunnskapsnivå – og vi har alle vært nybegynnere.

Vi har mål om å ha både bredde og toppnivå i en riktig balanse. Målet er å ha 50 optimistseilere.

· For nybegynnere hos oss er vårt hovedfokus mestring, lek og trygghetsfølelse gjennom alderstilpasset trening. Vi starter med teori og å få prøve seg i innendørs basseng tidlig på våren.

· Viderekommende optimistseilere har også fokus på trygghet og mestring, men også å venne seilerne til å seile regattaer.

· Norgescup seilerne i Optimist trener mye og fokuserer på alle aspekter av idretten og fokuserer på treningsdisiplin.

Laser gruppen består av en sammensveiset gjeng som gjerne tar i mot flere seilere. Det seiles med ulike seilstørrelse avhengig av størrelse, alder og kjønn. 4,7, Radial og Standard. Her er det også både topp seilere og bredde seilere. Felles for alle er seilgleden – det å lære og det å mestre.

Vi har hatt jolleseilere til VM og/eller EM hvert år siden 2009.

Del innholdet!Jolle nyheter

Terminlisten for 2018 er klar!

Terminlisten for 2018 er klar!

...

Nybegynnerkurs

Nybegynnerkurs

Vi inviterer gutter og jenter i 3.- 5. klasse til å lære å seile Optimist-jolle. Seilerne i Bundefjorden Seilforening er inndelt i grupper, og alle får opplæring og trening på sitt nivå. Klubben har meget erfarne trenere. Vi fokuserer på trygghet, mestring og seilglede. Seiling i Bundefjorde ...

HVEM ØNSKER Å DISPONERE SIELA EXPERIENCE I 2018?

HVEM ØNSKER Å DISPONERE SIELA EXPERIENCE I 2018?

Ungdomsexpressen i Bundefjorden, Siela Experience, skal på nytt tildeles den eller de i BSF som ønsker å bruke denne til trening, regatta og tur. For å kunne disponere ungdomsexpressen i 2018 må du sende en søknad til bundefjorden@gmail.com innen 15. desember. Båt med seil og utstyr stilles t ...

Bra gjennomført NC for Opimister i helgen

Bra gjennomført NC for Opimister i helgen

Norgescup 4 for 110 Optimister ble avholdt i Bundefjorden i helgen. Takk for flott innsats fra 40+ mannskaper på land og på vannet! Uten dere hadde det ikke vært mulig! Ingen seiling lørdag, men 4 flotte race på søndag gjorde dette til en flott NC helg for seilere fra hele landet. Takk til sei ...

Instruks for bruk av RIB i Bundefjorden Seilforening

Instruks for bruk av RIB i Bundefjorden Seilforening

For booking av følgebåt, sendes forespørsel til steinfa@gmail.com. Før bruk skal båten være tildelt og vises i oversikten FØLGEBÅT BOOKING. Enten i arkfanene «Bookinger Kalender» eller «Ansvarsdeling følgebåter». Før bruk: Båten sjekkes for skader. Disse skal rapportertes til Rolf Br ...

Samarbeidspartnere