Nybegynnerkurs

Bundefjorden starter til våren sitt nybegynnerkurs i jolleseiling og ønsker deg som går i 3. til 5. klasse velkommen! Det starter med teori 11. april før første gang på vannet er 2. mai. Det er fortsatt ledige plasser!

Adresse: Sundveien 32, Oslo

Dato og tid: fra 11. april kl. 18.

Optimistseiling er gøy!

Seilerne våre er inndelt i grupper. Slik sørger vi for opplæring og trening på ditt nivå. Bundefjorden Seilforening har meget erfarne trenere som fokuserer på at du skal føle deg trygg, ha mestring og seilglede!

Seiling i Bundefjorden Seilforening er KJEMPEGØY!

Vi gjennomfører et uforpliktende infomøte for seilere og foreldre i klubbhuset vårt på Malmøya 1. april kl. 18:00. Påmelding gjøres til bundefjorden@gmail.com.

Treningstider:

Mandag og Torsdag
18:00 til 20:00
Sted:
Sundveien 32 på Malmøya.

Pris: 2500,-. Dette inkluderer medlemskap i Bundefjorden Seilforening! Vi har også båter som kan leies for kr. 2 000,- for hele sesongen.

Seiling er en sport som gir barna masse glede og læring. Barna får basiskunnskaper innen seiling som gjør dem trygge i båt og på vannet. Seiling er sosialt både for barna og for voksne!

Ta kontakt på bundefjorden@gmail.com ved spørsmål!