Nybegynnerkurs

Bundefjorden starter nå årets nybegynnerkurs i jolleseiling! Går du i 3. til 5. klasse velkommen er du velkommen til å starte fortløpende. Det er fortsatt ledige plasser!

Adresse: Sundveien 32, Oslo

Treningene er mandag og torsdag fra 18-20.

Optimistseiling er gøy!

Seilerne våre er inndelt i grupper. Slik sørger vi for opplæring og trening på ditt nivå. Bundefjorden Seilforening har meget erfarne trenere som fokuserer på at du skal føle deg trygg, ha mestring og seilglede!

Seiling i Bundefjorden Seilforening er KJEMPEGØY!

Treningstider:

Mandag og Torsdag
18:00 til 20:00
Sted:
Sundveien 32 på Malmøya.

Pris: 2500,-. Dette inkluderer medlemskap i Bundefjorden Seilforening, med alle goder som følger med der! Vi har også båter som kan leies for kr. 2 000,- for hele sesongen.

Seiling er en sport som gir barna masse glede og læring. Barna får basiskunnskaper innen seiling som gjør dem trygge i båt og på vannet. Seiling er sosialt både for barna og for voksne!

Seiling lærer barna selvstendighet og å bli ansvarsfulle. De utfordres med strategivalg i trygge rammer, samtidig som det er fysisk byggende. Barna lærer å bli trygg i og ved vannet, samtidig som de har en miljøvennlig idrett. Sosialt miljø ved klubbhus for både barn og foreldre.

Ta kontakt på bundefjorden@gmail.com ved spørsmål!