Nybegynnerkurs

Vi inviterer gutter og jenter i 3.- 5. klasse til å lære å seile Optimist-jolle.
Seilerne i Bundefjorden Seilforening er inndelt i grupper, og alle får opplæring og trening på sitt nivå. Klubben har meget erfarne trenere. Vi fokuserer på trygghet, mestring og seilglede.

Seiling i Bundefjorden er gøy!

Infomøte (uforpliktende) for seilere og foreldre i klubbhuset mandag 19. mars kl. 18:00

Påmelding til informasjonsmøtet via e-post til: bundefjorden@gmail.com

Første trening (teori): Mandag 16. april kl. 18:00 – 19:30.

Treningstider: Mandager og torsdager 18:00 – 20:00 Sted: Klubbhuset i Sundveien 32 på Malmøya Pris: kr. 2 500,- Inkludert medlemskap i BSF

Vi har noen utleiebåter som kan leies for kr. 2 000 for hele sesongen.

Seiling er en sport som gir barna masse glede og læring. Barna får basiskunnskaper innen seiling både, teoretisk og praktisk, og gjør dem trygge i båt og på vannet. Seiling er sosialt både for barn og voksne.

Påmelding – e-post til: bundefjorden@gmail.com innen 5. april 2018.

Har du ytterligere spørsmål? Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med:

Hovedtrener: Marte Haugen Mail: marte_haugen44@hotmail.com Tel.: 97 51 40 83 Klassekaptein Optimist: Eirik Hafver Rønjum Mail: eirikhafver@gmail.com Tel.: 92 40 31 65

Bundefjorden Seilforening – en forening det er lov å ha det gøy i og en forening det er lov å være god i.