Nybegynnerkurs

Oppstart av sesongens nybegynnerkurs!

Med nye lettelser i smitteverntiltak, vil det nå være mulig å starte nybegynnerseiling i Bundefjorden seilforening. Seiling i enmannsjoller er en av aktivitetene hvor det er enkelst å overholde godt smittevern. Vi har god trenerkapasitet, og vil være i stand til å gi hver enkelt seiler god oppfølging.

Vi har åpnet en påmeldingsside for intressenter som ønsker å sikre plass på nybegynnerkurset  her.

Har du lyst til å prøve?

Det er også mulig å melde interesse ved å sende en mail til Christian Husvik, som er jolleansvarling i seilforeningen, på c.husvik@live.no .

Vi inviterer gutter og jenter i 3.- 5. klasse til å lære å seile Optimist-jolle.

Påmeldingen finner du enten her, eller på deltager.no og søke opp Bundefjorden Seilforening.

Trygghet, mestring og seilglede!

Seilerne i Bundefjorden Seilforening er inndelt i grupper, og alle får opplæring og trening på sitt nivå. Klubben har meget erfarne trenere. Vi fokuserer på trygghet, mestring og seilglede.

Seiling i Bundefjorden er gøy!

Treningstider: Mandager og Torsdager 17:45 – 20:00
Sted: Klubbhuset i Sundveien 32 på Malmøya
Pris: kr. 2 000,- Inkludert medlemskap i BSF
Prisene er rabattert!

Vi har noen utleiebåter som kan leies for kr. 2 050 for hele sesongen.

Seiling er en sport som gir barna masse glede og læring. Barna får basiskunnskaper innen seiling både, teoretisk og praktisk, og gjør dem trygge i båt og på vannet. Seiling er sosialt både for barn og voksne.

Har du ytterligere spørsmål?
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med:

Klassekapteiner for optimist nybegynner, viderekommende og regatta:

Sportsansvarlig joller:

Kasserer:

Bundefjorden Seilforening – en forening det er lov å ha det gøy i og en forening det er lov å være god i.

Vi håper imidlertid at årets aktivitetskurs i skoleferien vil kunne arrangeres som planlagt. Informasjon om aktivitetskursene finnes her.