Kjølbåt

“Kjølbåt” er betegnelsen på alle kjølbåter som enten seiler med ulike handikap eller i rene klasser. I rene klasser gjelder gjelder førstemann i mål har vunnet, mens i klasser med handikap må tiden korrigeres med gjeldene handikap som den enkelte båt har.
I Bundefjorden Seilforening er det en stor andel aktive regattaseilere på både topp og breddenivå.

NOR Rating er et handicap system som gjør det mulig for svært forskjellige båter å konkurrere mot hverandre. Miljøet er knyttet til onsdagsregattaene som kanskje er Oslofjordens beste. Store felt, morsomme baner og helt uten forstyrrelser av ferger eller annen nyttetrafikk.

Mange starter for første gang i regatta på en onsdag i Bundefjorden og får på denne måten en fin trening og innføring i hvordan dette fungerer. Mange av landets beste seilere starter her hver onsdag og ser på dette som en morsom regatta som det er svært vanskelig å vinne.  Ønsker du kan du få mange tette  og gode kamper om de beste startposisjonene. Samtidig er det plass for de ferske nybegynnerne.

Du kan lese mer om onsdagsregatta her.

Kjølbåt arrangerer temakvelder i vintersesongene. Disse spenner fra regattataktikk til stell av motor.

Er du nybegynner og har tenkt å begynne å seile så er Bundefjorden det beste valget med et avslappet uhøytidelig,  men profesjonelt miljø. Ta kontakt for å få råd og tips og eventuelt få seile med noen som mannskap før man prøver selv.

Ta kontakt med: Terje Hall Torgersen, Klassekaptein, 415 51 090

Del innholdet!Storbåt nyheter

Opplagsregattaen 13. oktober

Opplagsregattaen 13. oktober

Påmelding til Opplagsregattaen 2018 finner du her: Manage2Sail ...

Flott innsats av Bundefjordens seilere i Hollenderseilasen

Flott innsats av Bundefjordens seilere i Hollenderseilasen

Flott innsats av mange seilere fra Bundefjorden i Hollenderseilasen 1. plass til Morten Ebbell Hestnes i Norrating klasse 3 tett fulgt av Terje Hall Torgersen på plassen bak. Marius Bakke fikk 2. plass i Norrating 1 og Esben Hall Torgersen 3. plass i shorthand klassen. Mange bra plasseringer også ...

VELKOMMEN TIL BUNDEFJORDEN RUNDT 2 og 3 Juni

VELKOMMEN TIL BUNDEFJORDEN RUNDT 2 og 3 Juni

Øvelse til Færdern. Trimme sammen mannskapet for økt fart og nytelse. Seilerne får god trening i å seile både bane- og langbaneseilas. Flotte omgivelser i vårt nærområde. Møte konkurrenter. Nesten alltid fint vær og god vind. Delta begge dager, eller bare en av dagene lørdag eller sønda ...

Onsdagsregatta 2018

Onsdagsregatta 2018

Følg lenge for resultater og påmelding til onsdagsregatta. ...

Terminlisten for 2018

Terminlisten for 2018

...

Samarbeidspartnere