Onsdagsregatta

Bundefjorden Seilforening arrangerer en av Norges største midtukeregattaer for Entype, NOR-rating og tur. Alle båttyper er velkommen og og vi tar i mot seilere på alle nivåer. Har du ikke båt men ønsker å prøve kjølbåtseiling er det bare å ta kontakt, så finner vi en båt der du kan være med som mannskap.

I Bundefjorden Seilforening har vi et åpent og inkluderende miljø med seilere fra nybegynnernivå til internasjonale topputøvere.

Klasser:
Vi har egen start for Express, to NOR-rating klasser, sportsbåtklasse og turklasse. Vi oppretter også egen klasse for entype med fem eller flere deltakere.

TURklasse:
Vi tilbyr en egen TURklasse med svært lav terskel for å delta. Klassen har egen start og egen bane, på den måten er det ingen fare for tette situasjoner med de andre klassene. Det kreves ikke målebrev og det seiles etter førstemann-til-mål prinsippet.

NOR Rating:
Alle som stiller i NOR rating klassene må ha gyldig NOR Rating bevis for å kunne seile i våre regattaer. Dette da beregningsformelen for rating kan endres fra år til år, og dermed gi ulik rating.

Briefing:
Vi tilbyr briefing før regattaene der man kan spørre om alt fra regler, startprosedyrer, vær og annet du eventuelt skulle ha spørsmål om. Vi vil også på flere av onsdagene tilby egen trener som følger oss på vannet med debrifing i klubbhuset etter seilasen.

Parkering:
Vi må redusere bilbruken til onsdagseilasen og ber om at parkeringsinnstruksen etterfølges.

Kiosk:
Etter regattaen er kiosken åpen for vafler og mer, og det er en fin anledning for sosial samling og ikke minst deling av erfaringer på banen før premieutdeling – Oslos beste vafler!

Premieutdeling:
Vi avholder premieutdeling så snart resultater er kommet på plass og er registrert inn. Her utdeles både premier og klemmer før vi avslutter med vårt tradisjonelle seil-hurra før vi går hvert til vårt.

Påmelding/Registrering:
Alle som i fjor deltok på onsdagsregattaene skal ha blitt registrert direkte og mottatt faktura for betaling – trenger da ikke å gjøre noe mer enn å betale denne. Nye deltakere bes registrere seg på regattaens side.

Tracking:
For økt læring og mulighet for å gjenoppleve regattaene i etterkant håper vi at alle tracker sin båt. Vi oppfordrer derfor alle til å laste ned RaceQs på smarttelefon eller nettbrett som tas med om bord for å gjøre trackingen (Google play eller AppStore). Registrer din båt med båtnavn / nummer og start trackingen i god tid før din start. Det kan i forkant stilles inn for automatisk start så det ikke glemmes i en hektisk forberedelse til regattaen. Nedlasting og bruk av RaceQ er gratis.Storbåt nyheter

HVEM ØNSKER Å DISPONERE SIELA EXPERIENCE I 2018?

HVEM ØNSKER Å DISPONERE SIELA EXPERIENCE I 2018?

Ungdomsexpressen i Bundefjorden, Siela Experience, skal på nytt tildeles den eller de i BSF som ønsker å bruke denne til trening, regatta og tur. For å kunne disponere ungdomsexpressen i 2018 må du sende en søknad til bundefjorden@gmail.com innen 15. desember. Båt med seil og utstyr stilles t ...

Resultater fra onsdagsregattaer i 2017

Resultater fra onsdagsregattaer i 2017

Nå er resultatene klare! Sammenlagtresultater fra vårserien og høstserien samt klubbmesterskapet og langbaneserien ligger under «FOR DELTAGERNE» her på Sail race system. ...

Velkommen til Opplagsregattaen 2017

Velkommen til Opplagsregattaen 2017

Nå kan du melde deg på årets sesongavslutning i indre Oslofjord. Opplagsregattaen arrangeres 14. oktober av Bundefjorden Seilforening og er en langbaneseilas mellom øyene i Bunnefjorden. I fjor var det svært god deltagelse og vi håper på samme oppslutning i år! Etter regattaen blir det debri ...

Bundefjorden Seilforening med opprykk til 1. divisjon i Seilsportligaen

Bundefjorden Seilforening med opprykk til 1. divisjon i Seilsportligaen

Vi gratulerer teamet som har vært med på å skape disse flotte resultatene gjennom sesongen. Jevnt god seiling i alle arrangementene i år har ført til en fin 3. plass totalt i divisjon 2. De som har bidratt er Morten Aagaard, Hallgrim Nakken, Mikkel Hessen, Jørgen Fremstad, Eivind Melleby, og  ...

Siste Seilsportsligastevne i Moss

Siste Seilsportsligastevne i Moss

Til helgen (8-9 September) er det klart for siste stevne i Seilsportsligaen. Denne gangen går turen til Moss hvor det skal kjempes om de fire plassene som får opprykk til neste års førstedivisjon. Bundefjorden Seilforening ligger godt an til å kapre en av disse plassene. Det har vært gode resu ...

Samarbeidspartnere