Støtte og Medlemsfordeler

Bundefjorden Seilforening har mange medlemsfordeler. På denne siden får du oversikt over hvilke fordeler du har som medlem. Du finner også oversikt over Arne Rufoss Minnefond og hvordan man søker der.

Støttemulighetene er mange for aktive seilere. Denne siden vil oppdateres med de støttemuligheter styret finner passende. Tips oss gjerne!

Medlemsfordeler:

•  20% på helly hansen nettbutikk. Oppgi koden HHNSF20. Dette er fordel via Norges Seilforbund.
  • Flugger andelen ( 20% rabatt på maling og utstyr hos Flügger, og samtidig mottar foreningen 5% støtte via Flügger andelen.)
  • 10% Best Marin Oslo
  • Rabatt på midtukeregatta deltagelse
  • Gode muligheter for å leie Klubbhus

Arne Rufoss Minnefond:
Arne Rufoss var en pådriver for juniormiljøet i BSF. Ved hans bortgang donerte han ynglinen «Siela» til BSF. Minnefondet ble etablert på inntektene fra salget av «Siela». Fondet skal støtte unge seilere under 25 år som satser seriøst på seiling.

For å søke om støtte til internasjonale mesterskap, fyller du ut følgende søknadsskjema.

Her finner du Statuttene for Arne Rufoss Minnefond
Her finner du informasjon om Finansiering av toppseilere