Vårdugnad lørdag 30. april

Årets vårdugnad gjennomføres i Bundefjorden Seilforening denne lørdagen med oppmøte klokken 1000. Ta med raker, spader og arbeidshansker og delta med godt humør og arbeidsiver.

Dugnaden denne våren kommer ”for sent” siden mye allerede er gjort av flott dugnadsinnsats av noen dyktige medlemmer. Jollebrygga er gjort ferdig på Myren, gjerde er i ferd med å bli ferdigstilt rundt kranbrygga ved klubbhuset, og RIB’ene og jollene er satt på vannet. Og … årets store jolle-arrangement er allerede avviklet på en flott måte med OAS’en sist helg. Takk skal dere alle ha for bidrag så langt!

Lørdag 30. april blir det fokus på å rydde hele området vårt for løv, grener og søppel. Noen gjenstående arbeider er det på noe av hus og brygger. Og, vi fokuser litt ekstra i år på å plukke søppel og gammel ”moro” som ligger i vannkanten vår. Så, noen må ta med høye gummistøvler eller vadere i år.

Vel møtt!