VELKOMMEN TIL ÅRETS UTGAVE AV BUNDEFJORDEN RUNDT

13. – 14. mai ønsker vi velkommen til årets utgave av Bundefjorden Rundt.

Øvelse til Færdern. Trimme sammen mannskapet for økt fart og nytelse. Seilerne får god trening i å seile både bane- og langbaneseilas. Flotte omgivelser i vårt nærområde. Møte konkurrenter. Nesten alltid fint vær og god vind. Delta begge dager, eller bare en av dagene lørdag eller søndag.

Bundefjorden Seilforening ønsker velkommen til langbaneregatta på lørdag. Rundt øyene og faste merker i Bundefjorden. Og til søndagen med pølsebane, gaterundinger, og flere starter. Du melder deg på begge dager eller bare lørdag eller søndag. Vi håper mange blir med begge dager og inviterer til sosial felles grilling på lørdag ettermiddag etter premieutdeling for lørdagens regatta.
Det blir egen premiering lørdag og søndag. Sammenlagt premiering for lørdag og søndag. Båt med beste sammenlagt resultat kåres til Champion of Bundefjorden.

Vi ønsker deltakelse fra både de erfarne seilerne og også de mer uerfarne som vil kunne stille i egne klasser. Bundefjorden Rundt ble seilt første gang i 2005.

Det deles ut en vandrepokal til raskeste båt på korrigert tid uansett klasse og start. (Tur klassen som seiler uten NOR Rating og egen bane er ikke med på denne). Shorthanded-båter seiler i Nor Rating klasse med sin respektive shorthanded-rating.

Vi ønsker å få flest mulig seilere ut på fjorden og regattabanen. Vi har derfor et eget opplegg for seilere med båt som aldri har seilt regatta før. De kan melde seg på turklassen og få en myk start og en utprøving av regattaseiling. Regattaseiling gjør deg til en mye bedre seiler på relativt kort tid. Dessuten er det utrolig spennende og morsomt.

Vi inviterer i år til hyggelig samvær med servering etter endt seilas. Vi fyrer opp grillen og serverer mat og drikke til hyggelige priser. Vel møtt!

Bundefjorden Rundt er i 2017 en del av Indre Oslofjord Big Boat Series, og deltakerne er automatisk påmeldt i serien. Mer informasjon om denne serien vil tilgjengeliggjøres på Sailracesystem.

Påmelding til regattaen finner du her.

Del innholdet!

Samarbeidspartnere