Velkommen til årets utgave av Bundefjorden Rundt

Øvelse til Færdern. Trimme sammen mannskapet for økt fart og nytelse. Flotte omgivelser i vårt nærområde. Møte konkurrenter. Nesten alltid fint vær.

 Bundefjorden Seilforening ønsker velkommen til lørdag med langbaneregatta. Rundt øyene og faste merker i Bundefjorden. Til en søndag med pølsebane, med gaterundinger, og flere starter. Du melder deg på begge dager eller bare lørdag eller søndag. Vi håper mange blir med begge dager og inviterer til sosial felles grilling på lørdag ettermiddag etter premieutdeling for lørdagens regatta.

Det blir egen premiering lørdag og søndag. Sammenlagt premiering for lørdag og søndag. Sammenlagt resultater teller også som grunnlag for kåring av Bundefjorden Champion 2016 for NOR rating klassene. Vi ønsker deltakelse fra både de erfarne seilerne og også de mer uerfarne som vil kunne stille i egne klasser. Bundefjorden Rundt ble seilt første gang i 2005.

Det deles ut en vandrepokal til raskeste båt på korrigert tid uansett klasse og start.  (NB: Tur klassen som seiler uten NOR Rating og entypeklassene er ikke med på denne).

Shorthandedbåter seiler i Nor Rating klasse med sin respektive shorthanded rating.

Vi ønsker å få flest mulig seilere ut på fjorden og regattabanen. Vi har derfor et eget opplegg for seilere med båt som aldri har seilt regatta før. De kan melde seg på turklassen og få en myk start og en utprøving av regattaseiling. Regattaseiling gjør deg til en mye bedre seiler på relativt kort tid. Dessuten er det utrolig spennende og morsomt.

Vi inviterer i år til hyggelig samvær med servering etter endt seilas. Vi fyrer opp grillen og serverer mat og drikke til hyggelige priser. Vel møtt!

Bundefjorden Rundt er i 2016 en del av Oslo Big Boat Cup, og deltakerne er automatisk påmeldt i cup’en (se egen info).

Påmelding til regattaen gjør du her:  Påmelding

Del innholdet!

Samarbeidspartnere